عمل جراحی کیست مویی
آیا کیست پیلونیدال برای شما تشخیص داده شده است یا مشکوک هستید که در حال ایجاد کیست هستید؟ این چیزی است که باید بدانید.
سینوس پیلونیدال یا کیست پیلونیدال سوراخ کوچکی در پوست پر از مایع یا چرک است که معمولاً در شکاف بالای باسن ایجاد میشود. به طور کلی، کیست پیلونیدال بی ضرر است و به ندرت یک وضعیت تهدید کننده زندگی است. با این حال، اگر از کیست ها به درستی مراقبت نشود، خطر ابتلا به آبسه پیلونیدال و عفونت سیستمیک که در سراسر بدن پخش می شود، بیشتر است.
پزشکان درمان کیست پیلونیدال در موسسه گوارش SMILES توضیح میدهند که بیماران گزینههای متعددی برای درمان کیست پیلونیدال برای درمان و به حداقل رساندن احتمال عود کیست پیلونیدال دارند.
کیست مویی چه عوارضی دارد؟
دکتر Paramesheara C M، بهترین پزشک سینوس پیلونیدال در بنگلور، گفت که اغلب اوقات، جراحی کیست مویی که به طور طبیعی یا با داروها بهبود نمی یابد، ضروری است. علائم بیماری پیلونیدال معمولاً با شدت و دردناک شدن آبسه پیلونیدال عود می کند. اگر تصمیم به برداشتن کیست پیلونیدال دارید، باید از عوارضی که ممکن است در طول و بعد از جراحی سینوس پیلونیدال با آن مواجه شوید، بدانید. برخی از این موارد عبارتند از:
- خطر بیهوشی: زمانی که می خواهید کیست دنبالچه خود را بردارید، به شما بی حسی موضعی داده می شود تا شما را از درد در طول عمل دور نگه دارد. بیهوشی در حین جراحی عوارض مختلفی مانند واکنش های آلرژیک و احتمال مصرف بیش از حد دارد.
- خطر عفونت: متأسفانه بیشتر سینوس های پیلونیدال عفونی می شوند. هنگامی که این سینوس های پیلونیدال عفونی می شوند، آبسه پیلونیدال شروع به نشت مایع بدبو می کند و باعث درد بیمار در ناحیه می شود.
- خطر عود کیست: عود کیست پیلونیدال شایع ترین عارضه است. عود زودرس سینوس پیلونیدال به دلیل عدم شناسایی سینوس های متعدد در زمان برش یا درناژ است. عود بعدی (بیش از 6 ماه از جراحی) به دلیل رشد بیشتر مو یا سایر مواد زائد ایجاد می شود.
- خطر ابتلا به سرطان پوست: در موارد نادر، سینوس پیلونیدال نوعی سرطان پوست در داخل دستگاه ایجاد شده است. این نوع سرطان پوست به کارسینوم سلول سنگفرشی معروف است. اما، این بیماری نادر است، بنابراین افراد مبتلا به بیماری پیلونیدال نباید نگران این بیماری باشند. به نظر می رسد تجمع سلول های سرطانی با عفونت های مزمن کیست پیلونیدال مرتبط باشد.
علاوه بر این، اگر کیستهای پیلونیدال برای مدت طولانیتری باقی بمانند و درمان نشوند، این کیستها میتوانند خون را آلوده کرده و منجر به سپسیس کشنده شوند.